מתכון לפבלובה

פסח מתוקהקינוח הכי מיתולוגי לפסחמתכון לפבלובה❤שלא תטעו ההכנה היא סופר קלה!!רק להקפיד על הכללים.השוס!!אפשר למלא ולקשטב ה כ ל 🍒🍓🍍🥝🥭פירות טרייםפירות אקזוטים,פירות משומריםפירות קפואים.כל הצבעים וכל הטעמיםוהוואו יום למחרת היא פי מיליון יותר טעימה!!מתכון לפבלובה עם קצפת ופירות:https://www.instagram.com/netamulasofer_chocolatier/מצרכים:4 חלבונים1/2 1 כוסות סוכר1 גרידת מחצי לימון1 כף קורנפלור1 שמנת מתוקה 250 מ”ל2 שקיות סוכר וניל1 גבינה מסקרפונה 250 מ”ללעיטור: פירות יער, דובדבנים, אוכמניות,תותים…אופן ההכנה:1. מחממים את התנור ל-100 מעלות.2. בקערת המיקסר מקציפים  את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.3. מוסיפים כף קורנפלור ואת גרידת הלימון4. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב.5. משחקי זילוף מזלפים תחתית ויוצרים דפנות לקבלת קעריות למילוי.מורידים ואופים בחום נמוך 90 מעלות כשעה וחצי.כשמרנגים מוכנים, מוציאים ומקררים.בנתיים מכינים את הקצפת עם המסקרפונה והסוכר, מזלפים לתוך המרנגים מקשטים בפירות ומגישים.

 
תכינו ותשלחו תמונות
חג מתוק 
אוהבת נטע 

שימו לב: המשלוחים הינם לראש העין, פ"ת , כפר סבא, הוד השרון ושוהם בלבד.
איסוף עצמי מהחנות בראש העין.

SHOPPING IL - מארזי שוקולד 10% הנחה עד ה 7/11/24 - קוד קופון IL
את מי אתם רוצים לפנק?

דילוג לתוכן