“מתוך עשרה אנשים תשעה אוהבים שוקולד העשירי תמיד משקר”
ואני תמיד אומרת שוקולד צריך להתאים למי שמקבל את השוקולדים. הלא אם הלקוח שלי אוהב שוקולד תפוז מריר ורוכש או מקבל שוקולד לבן עם חלבה, התוצאה שאין חווית קנייה מרגשת.
לכן המלצה שלי כשוקולטיירית, תכירו את הטעם שלכם כמו כן תהיו פתוחים לטעמים חדשים.
אני מעל 17 שנה בתחום השוקולד, אוהבת לחדש לרגש לשמח ולהשתמש בחומרי גלם חדישים ולייצר מהם טעמים ושילובים מפתיעים.
לדוגמה: שוקולד ופטל לפני יותר מ 15 שנה יצרתי טעם נהדר של שוקולד מריר 70% עם פטל אמיתי, השילוב של שוקולד עם חמצמצות של הפטל הפך לממכר , זה היה הטעם שהכי נמכר אצלי.
עוד טעם שאהבו אצלי היה ועדיין קרמל מלוח וגם שוקולד עם צ’ילי.
עד היום מי שמגיע אלי חייב לטעום מהשוקולד טראפלס שלי.
בפרלינים שלי אני אוהבת להשתמש בשילובים של אלכוהול כמו רום, קוניאק, ברנדי, ליקר קוונטרו, קסיס הבנתם את הכיוון.
עולם הפירות ושוקולד מרגש מאוד למשל: פטל, דובדבני אמרנה, תות, מנגו (ועוד לא דיברנו על פונדו שוקולד)
שילובים של עולם התבלינים כמו צ’ילי, מקלות קינמון, הל, אניס, חליטות של עלי נענע, בזיליקום (שאיתו אף זכיתי בתחרות שוקולד בינלאומית)
תזכרו ששוקולד אוהב מיזוגים אם יודעים להכין אותם בדרך הנכונה.
יש שילובים עם עולם האגוזים כמובן, לוז, ברס, פיסטוק שךילימות כמה טעים
כשוקולטיירית פיתחתי שיטה של הכנת גנשים ופרלינים שאותה אני מלמדת בסדנאות שוקולד שלי הנערכות בבית הלקוח ובמקום העבודה.
ואיך טועמים שוקולד נכון?
שימו את הפרלין בפה, המתינו 20 שניות, השוקולד ימס וימלא את פיכם בתענוגות של שוקולד ,תנו לשוקולד לרדת במורד הגרון ולהשאיר לכם טעם של עוד
עשיתי לכם חשק לשוקולד, אתם מוזמנים לבקר בחנות שלנו באתר
ולהזמין מארזים לפינוק אישי זוגי או משפחתי.
אז עכשיו כשאתם מבינים שטעמים ושוקולד זה כיף תתחילו לטעום וספרו לי איך היה
שלכם נטע בשביל השוקולד
שוקולטיירית מומחית לשוקולד
נבנה ע”י פנינה ולטר בנייה וקידום אתרים
כל הזכויות שמורות לנטע מולה סופר – אין להעתיק ולהשתמש בתכנים או/ו תמונות ללא קבלת אישור בכתב
**במידה ומוצר אזל מהמלאי נחליף אותו למוצר שווה ערך אחר