מיכל מכורה לשוקולד והיא חוגגת יום הולדת 40. כל הילדים החליטו פה אחד שלכבוד האירוע המרגש, נתאם סדנת שוקולד. הרעיון נולד בדצמבר האחרון בנסיעה לווינה, מיכל עצרה מול כל חנות שוקולדים, נכנסה ורכשה 2/3 פרלינים או לגמה משקה שוקולטה חמים, החנות העשירית יובל בעלה הבין שלכבוד יום ההולדת שלה, יהיה נחמד להכין יחד כל המשפחה שוקולדים מסורתיים. חיש הילדים נרתמו לעזרה והוחלט להזמין גם את האחים של מיכל ובנות הזוג ואת ההורים שלה.
בשיחה הראשונה דליתי כל פרט אפשרי על החשקים במשפחה, טעמים, סוגי קפה, פירות אהובים ויצרתי תפריט מתכונים ססגוני ומפתה.
ביום האירוע בני הבית דאגו להוציא את מיכל מהבית, בשעה שאני והצוות הגענו, חיש פרסנו את כל הציוד וחומרי הגלם ובשעה היעודה, מיכל הגיע וכל כך הופתעה והתרגשה.
התחלנו במשקה שוקולטה מושלם עם צ’ילי מעקצץ שמיכל כל כך אוהבת, עברנו לחטיפי קרמל, מרציפן וכולם נהנו לעבוד ביחד וליצור צורות שונות, הכנו פרלינים בשוקולד פרלינה, גולד, רובי, מריר, חלב לבן. השמחה הייתה בשמיים. הסברתי בסבלנות על תהליך הטמפרינג על ידי שיטות חדישות ,כשראיתי שכולם שולטים בנושא כמו תמיד, עברנו להכנת טראפלסים. הפעם בחרנו להכין פררו רושרס יוקרתי לשמחת כל האחים, מסתבר שזה היה הממתק הכי אהוב עליהם בילדות, ערבבנו שמנות עם תבלינים יצקנו שוקולד לתבניות, מעבר לתמונות מליאות שמחה ואושר כל משתתף קיבל בסיום מארז עצום עם כל שוקולדים שהכין.
בסיום מיכל ניגשה אלי ואמרה לי ” וואו לא ידעתי שאפשר להכין ככה שוקולדים לבד”.
נבנה ע”י פנינה ולטר בנייה וקידום אתרים
כל הזכויות שמורות לנטע מולה סופר – אין להעתיק ולהשתמש בתכנים או/ו תמונות ללא קבלת אישור בכתב
**במידה ומוצר אזל מהמלאי נחליף אותו למוצר שווה ערך אחר