סייסטה שוקולדית בברצלונה

נחתתי בברצלונה כולם רצו לסיורי הדרכה…אני? אני רציתי רק לראות שוקולד!! והרבה
כולם יודעים כשאני טסה לחו”ל אני חומקת בדרך כלל מהקבוצה ויוצאת להרפתקה קסומה. מסע קולינרי בעקבות החושים, זר לא יבין זאת. אני בשיטוט אחרי השוקולדים, העוגיות הגלידריות המקומיות,  אלו שעוברות מדור לדור.
אל תשאלו מה עשיתי לאחותי בברצלונה. היא בכלל רצתה לראות את הגן של גאודי. אני הייתי במסע קולינרי לחוות את הסייסטה המקומית בחברת מקומיים מעונבים. בהזמנת .טפאסים  נכנסנו לבר המקומי, סביב דלפק ארוך הסתובבו צלוחיות מלאות כל טוב, רק לבחור ולחוות טעמים נפלאים.
לשוק בוקרייה משכתי את כולם אחריי. שם נגלה לעיניי עולם ומלואו. עמדתי מוקסמת מול הרים של פרלינים בשוקולד מריר, חלב ולבן. קיפודי שוקולד מתוקים, פטיפורים קטנים ומושחתים, מרציפנים צבעוניים בצורת פירות ושאר חיות, טראפלס מפנקים.  אני התמקדתי בדוכנים המתוקים ובשפע של הצבעוניות הריחות ססגוניים והטעמים הנפלאים.
התחנה הבאה הייתה מוזיאון השוקולד. ברחבי המוזיאון ניצבים פסלים משוקולד, חיות, הבית של עמי ותמי, אפילו מסי מככב כאן. להסתכל ולא להאמין שהכל עשוי משוקולד. שם טעמתי שוקולד מריר 99% ועל זה נאמר לנגוס ביס קטן ולהמתין כ 15 שניות, חלל הפה מתמלא בשוקולד חמים ואז הוא מחליק במורד הגרון ומשאיר טעם של עוד. כמו כן השתתפתי בסדנת שוקולד להכנת פרלינים בתבניות יציקה של שוקוליטייר הבית. לא יודעת מדוע ולמה אבל שוקולד בספרדית עושה לי את זה.
מוזיאון השוקולד
Museu de la Xocolata
שוק בוקרייה
: La Rambla, 91, 08001 Barcelona, ספרד

הזמנת מארזי יוקרה, פרלינים וטראפלס מטורפים, ליקרים ויינות בוטיק

לא תאמינו מה אפשר לעשות עם שוקולד!
מגוון סדנאות שוקולד