את המרציפן, הכוסיות והשקדים להשיג בחנויות המתמחות בחומרי גלם לקונדיטוריה ושוקולדים.
תחילה נכין את הגנאש נמיס בזהירות בבאן מרי 300 גרם שוקולד לבן, נמזוג לתוכו שמנת מתוקה עם 250 מ”ל שהגיעה לרתיחה ,נערבב ללא הפסקה עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה מבריקה נוסיף 2 כפיות ברנדי נערבב היטב ונחכה שהמסה תתקרר, להעביר לאת הגנאש לשקית זילוף. את הגנאש נזלף לכוסיות שוקולד 1/3 מהגובה. נכין כדורי מרציפנים קטנים אותם נטביע בכוסית השוקולד נמשיך לזלף את שאר הגנאש ונעטר מעל בשבבי שקדים מקורמלים. מכניסים למקרר ל 1/2 שעה ומגישים.
שימו לב: המשלוחים הינם לראש העין, פ"ת , כפר סבא, הוד השרון ושוהם בלבד.
איסוף עצמי מהחנות בראש העין.