מצרכים:
300 גרם שוקולד שבור לקוביות
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות ברנדי משובח
מרציפן איכותי 63%
כוסיות שוקולד מריר,
שבבי שקדים מקורמלים
את המרציפן, הכוסיות והשקדים להשיג בחנויות המתמחות בחומרי גלם לקונדיטוריה ושוקולדים.
תחילה נכין את הגנאש נמיס בזהירות בבאן מרי 300 גרם שוקולד לבן, נמזוג לתוכו שמנת מתוקה עם 250 מ”ל שהגיעה לרתיחה ,נערבב ללא הפסקה עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה מבריקה נוסיף 2 כפיות ברנדי נערבב היטב ונחכה שהמסה תתקרר, להעביר לאת הגנאש לשקית זילוף. את הגנאש נזלף לכוסיות שוקולד 1/3 מהגובה. נכין כדורי מרציפנים קטנים אותם נטביע בכוסית השוקולד נמשיך לזלף את שאר הגנאש ונעטר מעל בשבבי שקדים מקורמלים.
מכניסים למקרר ל 1/2 שעה ומגישים.
נבנה ע”י פנינה ולטר בנייה וקידום אתרים
כל הזכויות שמורות לנטע מולה סופר – אין להעתיק ולהשתמש בתכנים או/ו תמונות ללא קבלת אישור בכתב
**במידה ומוצר אזל מהמלאי נחליף אותו למוצר שווה ערך אחר