החומרים:
500 גרם שוקולד מריר 75% קקאו שבור לנטיפים
1 שמנת מתוקה
תרמיל ווניל
3 מקלות קינמון
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס אבקת קקאו אדומה
ההכנה:
חוצים את מקל הווניל ומגרדים את הגרגרים לתוך סיר עם שמנת, מוסיפים את מקלות הווניל ומביאים לרתיחה. ממתינים כ-5 דקות, בזמן הזה השמנת סופחת את טעמי התבלינים ומביאים לרתיחה נוספת. מסירים מהאש ומסננים את השמנת. מוזגים מיד על השוקולד מערבבים היטב את השמנת והשוקולד למסה הומוגנית חלקה מבריקה. מעבירים לקערה למקרר עד שהבלילה מתקשה.
בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים במשקל של 10/15 גרם מסדרים על נייר אפייה ויוצרים כדורים פחוסים. שימו לב, כל היופי בטראפלס שהכדורים לא עגולים סימטריים, מעבירים שוב למקרר על מנת שהטרפלס יתקשה.
לציפוי: מחממים את השוקולד בבאן מרי וממתינים שיגיע לטמפרטורה החדר. בעזרת מזלג, טובלים כל כדור בשוקולד המומס. מנערים משאריות ומעבירים לצלחת עם אבקת קקאו לציפוי נוסף ניתן להוסיף שבבי ברס (אגוזי לוז קצוצים מקורמלים) או שקדים מולבנים.
שומרים עד שבועיים במקרר בכלי אטום.
נבנה ע”י פנינה ולטר בנייה וקידום אתרים
כל הזכויות שמורות לנטע מולה סופר – אין להעתיק ולהשתמש בתכנים או/ו תמונות ללא קבלת אישור בכתב
**במידה ומוצר אזל מהמלאי נחליף אותו למוצר שווה ערך אחר