בואו נדבר על עוגות שמרים ועל למה כדאי לכם להגיע לסדנה שלי!
כשאתם חושבים על עוגות שמרים, אתם אולי חושבים על הריח הנפלא שמתפשט בבית, אבל מה עם כל האתגרים שבדרך?
לקוחות מספרות שיש להן פחד מלטפל בבצק שמרים,
זה לא סוד שלעבוד עם שמרים יכול להיות מאתגר, אבל בסדנה שלי תגלו כמה זה פשוט, כיפי ואפילו מרגיע. אני אלמד אתכם את כל הסודות לבצק שמרים מושלם, שתמיד יוצא רך, אוורירי וטעים.
חושש שהמתכונים מסובכים?
בסדנה שלי, אנחנו נעבוד עם מתכונים קלים להבנה ולביצוע, (אני תמיד אומרת אם זה לא קל לא עושה) כך שגם מי שחושש מלהסתבך במטבח יצליח ליצור עוגות מדהימות שכולם יעריכו.
עסוקה בין בית עבודה ילדים ואין זמן?
אין לכם זמן להשקיע שעות במטבח? בסדנה אני אלמד אתכם איך להכין עוגות שמרים טעימות ומרהיבות בזמן קצר, כך שתוכלו להנות מכל היתרונות מבלי להתאמץ יותר מדי.
ואם עדיין יש חוסר ביטחון?
בואו ללמוד בסביבה נעימה ותומכת, שבה כל שאלה היא לגיטימית, וכל טעות היא חלק מתהליך הלמידה. בסוף הסדנה, תצאו עם ביטחון מלא להצליח כל פעם מחדש!
אל תתנו לפחד מהשמרים לעצור אתכם מלהכין עוגות שמרים חלומיות במו ידיכם!
נשמע מעניין? הרשמו עכשיו וקחו חלק בחוויה מתוקה במיוחד.
שמרים: נכין עוגות שמרים, טכניקות שונות, מיליות משגעות
ואין כמו ריח של שמרים בבית מתאים לכל אירוח, ערב שבת, שבת בבוקר קפה של בוקר, יין מול בשקיעה בקיצור תמיד.
חומרים איכותיים יינתנו לכל משתתף, יחד עם קובץ מתכונים ייחודי.
כל משתתף יצא עם מארז מאפים טריים וריחניים הביתה.”
בין 6/8 משתתפים.
זה ייצור אווירה אינטימית ויאפשר לך לתת יחס אישי לכל אחד.
משך הסדנה 3 שעות, כולל זמן להכנת הבצק, מנוחה, עיצוב ואפייה.
הסדנאות מתקיימות בפסגות אפק בראש העין.
*מינימום לפתיחת סדנה 4 משתתפים
במידה והסדנה לא תפתח יקבע מועד חדש.