הכל התחיל מטלפון של יעל, היא סגנית מנהלת ורצתה לפנק את צוות המורים 70 משתתפים, לקראת סוף שנה, יש 2 מורות ללא גלוטן ועוד 3 משתתפים טבעוניים, חיש קל הרגעתי אותה, והסברתי שיש לנו פתרונות וערכות שוקולד לכל אחד.
החלטנו על סדנת שוקולד קינוחי בוטיק, זאת סדנה מליאת עוצמה, ראשית המשתתפים נכנסים לחדר המורים, כל השולחנות מלאים בשוקולדים, קערות, חומרי גלם, סינרים ממותגים, שקיות זילוף שפכטלים ועוד.
אני מחלקת אותם לקבוצות רמז לתחרות שוקולד שתכף תתחיל.
יש הרגשה של התלהבות באוויר " מה מחכה לנו" כבר בפתיח אני מכינה פונדו שוקולד חם ומעקצץ, מתכון שפותח לנו את כל החושים, אני מאמינה שבכל סדנאות השוקולד שלי יש חיבור בין אנשים ואני מתרגשת לחוות זאת כל פעם מחדש אתכם.
ממשיכים לנוסחה המושלמת להכנת פרלינים שהם פשוט קסם, שוקולד מריר, שוקולד חלב, שוקולד לבן, יש זרימה נהדרת בין כולם, "עבודת צוות" צוחקת המנהלת, "תראו איזה פרלינים הכין יואב המורה לספורט כולם מסודרים כמו חיילים".
בנתיים הפרלינים במקפיא למיצוק, אבל אצלנו אין רגע דל, ישר מתחילים בהכנת טראפלס, ממתק שוקולדי איכותי אני בוחשת בקערה, כולם רוצים כבר לטעום, מתחילים לזלף טראפלס על גבי המגשים , אני מלמדת את הטכניקה וכולם צוחקים, זילוף שוקולד זה אחת מהנאות החיים, יש מבחר ציפויים וכל אחד בוחר את הטעם שהוא אוהב, קקאו, פקאנים, לוז, קוקוס קלוי ואפילו פיסטוקים גרוסים, יש כאלה שלא מתאפקים ושואלים " אפשר לטעום"? ברור כאן אצלי אין דחיית סיפוקים, כולם חוזרים לטעמי ילדות ולפינוקים.
אני אוהבת לספר עובדות מליאות הומור על השוקולד, הסדנה מתקדמת ויש קופסאות אישיות כך שכל אחד מקבל את התוצרים לקחת גם הביתה לפינוקים.
רגע חילוץ הפרלינים הגיע קולות הידד ברקע, חדר המורים הפך לבוטיק שוקולד, מלא שמחה אופטימיות וכיף.
"זאת סדנה שתישאר בליבנו לעד" צוחקת יעל
"תודה שהבאת לנו את ריח השוקולד" כיף ענק לדבר על שוקולד, לא משנה אם הקבוצה היא של 10 משתתפים או 70 אצלי תמיד קורים קסמים בשוקולד.
נבנה ע”י פנינה ולטר בנייה וקידום אתרים
כל הזכויות שמורות לנטע מולה סופר – אין להעתיק ולהשתמש בתכנים או/ו תמונות ללא קבלת אישור בכתב
**במידה ומוצר אזל מהמלאי נחליף אותו למוצר שווה ערך אחר