חברים אתם הולכים להתאהב,
הכנתי אותו בסדנת גיבוש צוות
וזאת היתה הצלחה מסחררת החלטתי לפנק והנה פוסט מתכון:
קראנץ’ פיסטוק וגנש נוגט
שתי שכבות שיוצרות שילוב
של תגובות “לא יאומן כמה טעים”
מכינים את הקראנץ’
200 גרם שוקולד לבן מומס
200 גרם פיצפוצי אורז
2 כפות מחית פיסטוק
מערבבים היטב ומשטחים בתבנית עם נייר אפייה.
מכינים גנש
250 גרם שוקולד מריר
250 מל שמנת מתוקה
3 כפות אבקת נוגט
מביאים את השמנת לידי רתיחה מוזגים על השוקולד עד לקבלת מסה הומוגנית חלקה מבריקה מוסיפים את הנוגט.
מקררים מעט
ומצפים על גבי שכבת הקראנץ פיסטוק
מקשטים מעל בשבבי פיסטוק גרוסים
מקפיאים
פורסים לקוביות
וזהו
כבר אמרתי שאתם הולכים להתאהב
נטע בשביל השוקולד
מומחית לסדנאות שוקולד