רולדת שוקולד

בצק שמרים פרווה שאמא שלי היתה מכינה
כזה שלא עמדנו בפניו
הטריק כל פעם למלא במילוי אחר שאוהבים.
כתבתי לכם בסוף המתכון את האפשרויות.
מצרכים:3 כוסות קמחשמרים
1/4 כוס שמן5 כפות סוכר
גרידת תפוזכפית תמצית ווניל אמיתית1/2 כוס מים (לפי העין אפשר להוסיף עד 3/4 כוס מים)ביצה1. את כל החומרים להעביר למיקסר
לערבל כ 8 דקות2. להתפיח את הבצק עד שמכפיל את נפחו3 לחלק את הבצק לשלושה חלקים
4.מרדדים עם מעט קמח לעלה מלבני 
5. למרוח תוספת שאוהבים למשל *סוכר חום וקינמון*להוסיף אגוזי מלך גרוסים.*ממרח שוקולד(פרווה)*ריבת תות
*ממרח חלבה ומעט שומשום
*ממרח תמרים ושבבי פקאןחשוב לגלגל לרולדה הדוקה ויפהנמרח ביצה ולאפות כ 20/25 דקות עד להזהבה.לקרר ולמזוג מי סוכר מעל(כוס סוכר עם 3/4 כוס מים על הגז לבשל)אל תשכחו לצלם ולתייג ולספר לי איך יצא.

שימו לב: המשלוחים הינם לראש העין, פ"ת , כפר סבא, הוד השרון ושוהם בלבד.
איסוף עצמי מהחנות בראש העין.

דילוג לתוכן