יום הולדת לנסיכה של הבית ביקשה עוגת ווניל לבנה מינימום של קישוטים ואני אמא אוהבת ומאוד עסוקה איך אכין 4 שכבות והופ נדלק לי רעיון, הכנתי עוגה וגם סרטון עם מתכון לפי עוגת רולדה המיתולוגית שלי. תקשיבו הטעם מטורףףףף עוגה של פעם אתם באמת חייבים להכין.
רכיבים לעוגה: לבצק 8 ביצים כוס סוכר מעט מלח כוס קמח חצי כפית אבקת אפייה (אם רוצים בצק בצבע חום מוסיפים 2 כפות קקאו ומערבבים)
מילוי הקצפת: 2 מכלי שמנת להקצפה 2 כוסות חלב 2 חבילות אבקת פודינג בטעם שאוהבים, יש ווניל, שוקולד,ריבת חלב ועוד.
אופן ההכנה: מחממים תנור ל-160 מעלות. בקערת המיקסר נערבב את הביצים, הסוכר והמלח עד קבלת קצף תפוח. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומערבבים לאט לאט בעדינות בתנועות קיפול עד קבלת מרקם אחיד. משמנים 4 תבניות עגולות עם נייר אפיה ומוזגים את הבלילה עליהן מיישרים. אופים 9 עד 10 דקות .
🍫הכי חשוב שהבצק לא יתייבש. מוציאים מהתנור מחכים שהבצק יתקרר כי רק אז אפשר להמשיך.
בנתיים מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג לקצפת (אפשר להוסיף 2 כפיות נס קפה לטעם מוקה.) יוצקים את הקצפת על הבצק, משטחים היטב שתהיה כמות שווה . וכך מסדרים 4 שכבות. מיישרים עם פלטה למראה חלק.
קישוטי שוקולד: מזלפים שוקולד לבן עם מעט צבע מאכל ורוד זוהר לתבנית אותיות סילקון לאחר התמצקות השוקולד מחלצים מהתבנית ומסדרים על העוגה.
מוסיפים לבבות לקישוט יום הולדת שמח מזל טוב
תכינו ותספרו לי איך יצא
❤ נטע
שימו לב: המשלוחים הינם לראש העין, פ"ת , כפר סבא, הוד השרון ושוהם בלבד.
איסוף עצמי מהחנות בראש העין.