אצבעות שוקולד קראנץ'

קינוח קל וטעים מ 2 מצרכים בלבד 
אני הכנתי עם שוקולד מריר, אך אפשרי גם עם שוקולד חלב (זהירות ממכר)
500 גרם שוקולד מריר 
300 גרם פצפוצי אורז (ללא מלח)
להמיס את השוקולד בבאן מרי, או בפולסים של 30 שניות במיקרוגל להוסיף לשוקולד המומס את הפיצפוצי אורז, לערבב היטב.
לשטח על גבי מגש עם נייר אפייה 
אחרי שהתמצק לפרוס עם סכין חדש 
לפסים ארוכים.
לשמור במקרר עד כשבועיים.
 
מוזמנים להגיב לי
ולשתף את המתכון 
שלכם
נטע בשביל השוקולד 
שוקולטיירית מומחית לשוקולד. 

שימו לב: המשלוחים הינם לראש העין, פ"ת , כפר סבא, הוד השרון ושוהם בלבד.
איסוף עצמי מהחנות בראש העין.

דילוג לתוכן